ENGE NASDAQ-FRACTAL VOORSPELT DAT DE BITCOIN OP HET PUNT STAAT ZIJN VOLGENDE BEEN HOGER TE ZIEN.

Bitcoin is gestagneerd na het uitvallen in augustus op 12.500 dollar.
De toonaangevende cryptocurrency handelt momenteel in het midden van de middellange termijn op $11.400.
Terwijl sommigen denken dat deze prijsactie duidelijk de munt is die de top nadert, denkt een analist dat de cryptocurrency is geprimed om hoger uit te barsten.
Deze analist citeerde een fractal van de Nasdaq in de berenmarkt van 2008.
Deze analist heeft in het verleden accurate fractals gedeeld en voorspelt de omkering van de Bitcoin naar $10.000 na de crash in maart.

BITCOIN ZAL WAARSCHIJNLIJK BLIJVEN STIJGEN

Volgens een fractale analyse die de Nasdaq van begin 2000 tot medio 2010 vergeleek met Bitcoin, is de cryptocurrency klaar om de komende weken verder te stijgen.

Zoals te zien is in de fractale vergelijking hieronder, is de cryptocurrency vrijwel identiek aan de Nasdaq na de Grote Recessie van 2008. Mocht Bitcoin het pad blijven volgen dat de Nasdaq na 2008 nam, dan zal het binnenkort een sterk been hoger zien in de richting van $15.000, zo geeft de fractale analyse aan.

14 BTC & 95.000 Free Spins voor elke speler, alleen in mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Speel nu!
De analist die deze fractal deelde is dezelfde die eind augustus voorspelde dat Bitcoin een daling zou zien naar de hoge $9.000’s. Hij werd juist bevonden enkele dagen later toen de cryptocurrency op een dramatische manier van haar hoogtepunten boven de $12.000 naar $9.800 kelderde. Deze zelfde analist is in het verleden ook accuraat geweest en riep de omkering op van de $5.000-6.000 regio naar boven de $10.000, waar de crypto-asset nu handel drijft.

Grafiek van de prijsactie van BTC sinds eind 2016 met een fractalanalyse door cryptohandelaar Coiner Yadox (@Yodaskk op Twitter).

FUNDAMENTALS SUGGEREREN DAT HET VOORDEEL IN HET WERK IS

De fundamentele trends suggereren ook dat Bitcoin de komende dagen waarschijnlijk verder zal stijgen. Raoul Pal, CEO van Real Vision, verklaarde onlangs dat de Federal Reserve alles in het werk stelt om de deflatie tegen te gaan en dat BTC de neiging heeft om af te schrijven, omdat het fiat en-masse gedevalueerd is.

„De meeste mensen begrijpen dat laatste niet, maar Powell heeft aangetoond dat er geen enkele tolerantie is voor deflatie, dus ze zullen alles doen om het te stoppen, en dat is goed voor de twee moeilijkste activa – Goud en Bitcoin. Powell verlangt naar inflatie. Ik denk niet dat hij de echte vraag naar inflatie krijgt, maar hij zal een fictieve devaluatie krijgen, samen met de andere centrale banken die allemaal op dezelfde missie zitten“.

Hij zei in een recent interview dat hij denkt dat de crypto-asset de komende jaren $1.000.000 zal bereiken als gevolg van deze macro-trends.