ETHEREUM KUNNE SE EN “VOLDDUMP” TIL $ 250 SOM DET TAPPER NØKKELMOTSTAND

Ethereums prishandling for sent har vært ganske turbulent, siden den har fulgt nøye med på Bitcoin, men forsterket men gevinster og tap sett av referansekrypto.

I dag har det vært relativt stille for ETH, siden prisen konsolideres etter det siste rallyet
Dette skyvet høyere kom like etter at det så en kapitulasjonsnedgang ned mot $ 318, og okser var i stand til å presse den så høyt som $ 355.

Dette er rundt det punktet hvor momentet stoppet, og prisen begynte å kaste lavere
En analytiker bemerker nå at en viktig diagonal motstand har hatt alvorlig innflytelse over den nylige trenden, og kan føre til at den ser en annen „voldelig“ utsalg.

Ethereums pris har slitt med å få solid holdning helt siden den ble avvist i den øvre delen av $ 300. Dette er rundt det punktet da kryptovalutaens nylige rally stoppet, og det så en nedgang i kapitulasjonen.

Denne nedgangen til slutt sendte den til å rulle så lavt som $ 318 før den fant noen meningsfull støtte. Returen fra disse lavpunktene var intens og tillot den å øke over $ 350.

Siden har det imidlertid mistet dette nivået, og kan nå risikere å kutte enda dypere inn i de nylige gevinstene.

En analytiker setter sikte på et trekk til $ 250, og bemerker at det for øyeblikket tester et diagonalt motstandsnivå som har katalysert flere skarpe salg.

ETHEREUM-STRIDELSER FOR Å STABILISERE FØLGENDE NESTE RALLY

I skrivende stund handler Ethereum ned litt over 1% til den nåværende prisen på $ 345. Dette markerer en nedgang fra de daglige høydepunktene på $ 355, men en bemerkelsesverdig utvinning fra ukentlige nedturer på $ 318.

Denne nylige prisaksjonen har vært påfallende lik den til Bitcoin, og det ser ut til at referansekryptovalutaen har full kontroll over det samlede markedets nærtidsutvikling.

Fordi det sendte en så sterk avvisning på sine daglige høyder på $ 10 800, er det en mulighet for at det vil skape motvind for Ethereum.

DENNE NØKKELMOTSTANDEN KAN GJENNOM EN INTENSE ETT FAL

Mens han snakket om Ethereums tekniske syn, observerte en analytiker et diagonalt motstandsnivå som ble dannet for sent som har utløst flere „voldelige“ avslag etter å ha blitt brutt ovenfor.

“Interessant prishandling med ETH … Diagonal motstand så utallige avslag. Når brutt pris ble aggressivt pumpet, fulgte imidlertid alltid voldsomme dumper ved omprøve. Slik svinger du lek: 1) La det bryte ut, kjøp omprøve med ugyldighet tilbake inne 2) Be for 250 $ og kjøp. ”

Hvor hele trenden for kryptovalutamarkedet neste vil i stor grad avhenge av Bitcoin, men ytterligere svakhet kan ha en økt innvirkning på Ethereum – med sitt ulempemål i midten av $ 200-regionen.